Returpolicy

Vi har gjort vårt bästa för att skriva dessa termer på ett enkelt sätt. För en snabb översikt över våra villkor.

 

4 Returpolicy
4.1 Returpolicy i fjorton (14) dagar. Som kund hos oss har du alltid rätt att ångra ditt köp inom fjorton (14) dagar efter att du mottagit varan. Om DagsRabatter.com tar emot ett återköp efter att perioden på fjorton (14) dagars ångerrätt har löpt ut, kommer ditt återköp att nekas.
4.2 För att godkänna din retur måste produkten returneras oanvänd och i oöppnad originalförpackning med medföljande förpackning. Retur av underkläder godkänns inte av hygieniska skäl.
4.3 Specialtyper av varor kan inte returneras. Varor som säljs förseglade av hälso- eller hygienskäl, t.ex. hudvårds- och hygienprodukter, kan inte returneras efter att du brutit förseglingen på produkten. Detta motiveras av hälso- och hygienskäl, och sådana varor är uttryckligen undantagna från ångerrätten. Detsamma gäller för förseglade ljud- och videoinspelningar samt programvara ifall du har brutit förseglingen.
4.4 Återköp ska rapporteras till e-postadressen info@dagsrabatter.com. Du bör skicka föremålet till adressen: eCompanion Limited, Suite C, Level 7, World Trust Tower, 50 Standley Street, Central. Hong Kong, företagsnummer: 2976669 senast fjorton (14) dagar från det att du meddelade oss om returen. Paketet ska märkas med avsändarens namn och adress samt märkas med ”Retur” vid återköp eller alternativt märkt med ”Bytesorder” vid byte av varor. Observera att du inte har möjlighet att returnera försändelser till postombudet eller till någon affärslokal.
4.5 Som kund är du ansvarig för produkten tills den tas emot av vår returavdelning, vilket inkluderar risken för att produkten skadas eller försvinner under frakten tillbaka till oss. Packa väl.
4.6 Du måste själv stå för kostnaden för att returnera varan. Kostnaderna som kommer utöver att returnera en vara är kostnader du står för. Detta gäller även returerna på grund av att du inte har hämtat ut varan inom angiven tidsperiod.
4.7 Du ansvarar för eventuell minskning av varans värde. Som konsument har du rätt att använda produkten i viss utsträckning för att undersöka den. Ditt ansvar för värdeminskning är begränsat till sådan minskning som inte beror på sådan hantering som är nödvändig för att fastställa produktens egenskaper och funktion. I dessa fall bibehålls ångerrätten. DagsRabatterhar rätt att dra av sådana skador på returnerade varor.
4.8 Du ansvarar för eventuella skador på produkten. Observera att du är ansvarig för att returnera varorna i enlighet med det sätt som anges i dessa köpvillkor och att du står för kostnaden för att returnera varorna. Vid förlust av retur eller om varan skadas vid retur står du risken om returen har skett på annat sätt än vad som anges i dessa köpvillkor.
4.9 Återbetalning. Vi strävar efter att återbetala dig inom fjorton (14) dagar från det datum du meddelade oss om återköpet. Vi förbehåller oss dock rätten att invänta returen av varan eller dokumentation som visar att varan har returnerats innan vi gör återbetalningen till dig.