Medlemsvillkor DagsRabatter.com

Dessa medlemsvillkor träder i kraft den 11 januari 2022.

DagsRabatter.com medlemsvillkor Gäller
den 11 januari 2022.

Vi har gjort vårt bästa för att skriva dessa medlemsvillkor på ett enkelt sätt. För en snabb översikt av våra villkor, se sammanfattningen högst upp på denna webbplats och sammanfattningen som kommer i fet stil efter varje stycke.

Sammanfattning

  • Dessa Medlemsvillkor förklarar hur medlemskapet i förmånsklubben DagsRabatter, som ger kunderna höga rabatter på ett brett utbud av varor inom kategorierna skor, barnkläder, leksaker, accessoarer, hem, kökstillbehör, elektronik mm.
  • tillhandahålls nu av DagsRabatter.com, eCompanion Limited, Suite C, Level 7, World Trust Tower, 50 Standley Street, Central. Hong Kong, företagsnummer: 2976669
  • Erbjudandena som tillhandahålls via DagsRabatter.com är beroende av tillgänglighet och kan ändras utan föregående meddelande.
  • Som medlem i DagsRabatter får du tillgång till ett brett utbud av erbjudanden inom kategorierna ansiktsvård, sport, strand och pool, för resor och originalprylar.
  • Medlemskap hos DagsRabatter är tillgängligt för privatpersoner som är minst 18 år och har adress i Sverige.
  • Om du har några frågor eller funderingar, vänligen kontakta oss på info@dagsrabatter.com.
1 I regel
1.1 Dessa medlemsvillkor gäller när vi på DagsRabatter.com, DagsRabatter.com, eCompanion Limited, Suite C, Level 7, World Trust Tower, 50 Standley Street, Central. Hong Kong, företagsnummer: 2976669 e-post:  info @ DagsRabatter. com  , erbjuder allmänna medlemserbjudanden på utvalda produkter, till dig som har registrerat dig och blivit medlem på DagsRabatter.com.
1.2 Dessa medlemsvillkor gäller utöver de köpvillkor som gäller för dina köp av varor från DagsRabatter.com.
1.3 För att bli medlem i DagsRabatter, och kunna ta del av de medlemsförmåner vi erbjuder, måste du vara minst 18 år och ha en adress i Sverige.
1.4 Du blir medlem genom att registrera dig på vår webbplats, DagsRabatter.com eller domänen vi instruerar.
1.5 Genom att bli medlem i DagsRabatter och använda webbplatsen och dra nytta av de förmåner vi erbjuder, accepterar och accepterar du dessa medlemsvillkor och att du har läst hur vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

Sammanfattning: Dessa medlemsvillkor gäller för ditt medlemskap i DagsRabatter tillsammans med vår sekretesspolicy.

2 Medlemskap
2.1 Registrering av medlemskap kostar SEK 299 inklusive moms per månad.
2.2 Vid ditt första köp tilldelas du ett kvitto i form av en orderbekräftelse som innehåller information om ditt medlemskap. Då hittar du alla dina kvitton under “Mitt konto” när du loggar in på din profil. Du kan avsluta ditt medlemskap när som helst, förutom de första tjugofyra (24) timmarna efter registreringen. Du har inte möjlighet att avbryta ditt medlemskap inom de första tjugofyra (24) timmarna, tänk även på att du kommer att förlora din kostnadsfria provperiod när du avslutar medlemskapet. Har du glömt ditt lösenord kan du enkelt tilldelas ett nytt, använd funktionen “Glömt lösenord” som du hittar i samband med inloggning. Om det mot förmodan finns hinder när du begär ett nytt lösenord kan du kontakta oss på info@dagsrabatter.com.
2.3 Generellt om provperiod. Vi på DagsRabatter vill att du som vår medlem ska vara nöjd med ditt medlemskap och därför erbjuder vi dig en provperiod på fjorton (14) dagar när du köper din första rabatterade produkt av oss. Det gör vi för att du ska vara helt säker på att medlemskap hos oss är något som passar dig och dina behov. Under denna provperiod har du även rätt att säga upp din prenumeration på medlemskapet.
2.4 Debitering av provperiod. Medlemsavgiften debiteras först efter en provperiod på fjorton (14) dagar. Under denna provperiod har du rätt att säga upp ditt medlemskap. Du kommer inte att debiteras medlemsavgiften förrän femton (15) dagar efter att du har registrerat medlemskap hos DagsRabatter.
2.5 Kvitto för medlemskap. Vid ditt första köp tilldelas du ett kvitto i form av en orderbekräftelse som innehåller information om ditt medlemskap. Då hittar du alla dina kvitton under “Mitt konto” när du loggar in på din profil. Har du glömt ditt lösenord kan du enkelt tilldelas ett nytt, använd funktionen “Glömt lösenord” som du hittar i samband med inloggning. Om det mot förmodan finns hinder när du begär ett nytt lösenord kan du kontakta oss på info@dagsrabatter.com.
2.6 Såvida inte en medlem bryter mot användarvillkoren för DagsRabatter.com, har DagsRabatter.com rätten att utesluta kunden. Det anses vara kränkande att Kunden registrerar flera konton. I detta fall har DagsRabatter.com rätt att kräva ersättning som uppstår när kunden bryter mot användarvillkoren. Om Kunden har registrerat flera medlemskap har DagsRabatter.com rätt att kräva en medlemsavgift för varje profil, oavsett om medlemskapet är under provperioden eller har sagts upp under provperioden.

Sammanfattning: Sammanfattning: Under den fjorton (14) dagars provperioden har du rätt att avsluta ditt medlemskap. Du är fri att avsluta provperioden med undantag för de första tjugofyra (24) timmarna efter att avtalet har ingåtts. När du avbryter provperioden har du inte längre tillgång till de medlemsförmåner vi erbjuder.

3 Din information
3.1 Intyg om noggrannhet. Genom att acceptera dessa medlemsvillkor försäkrar och bekräftar du att all information du lämnar vid registrering av medlemskap är korrekt, att du har informationen och har rätt att använda den.
3.2 Information som vi kommer att behandla om dig. När du blir medlem i DagsRabatter kommer vi att be dig ange din e-postadress, fullständiga namn, postadress och telefonnummer. Denna information är nödvändig för att vi ska kunna leverera produkter till dig, samt ge dig information om dina beställningar. Vi kommer även att använda din e-postadress och ditt telefonnummer för att skicka ut annonser och nyhetsbrev om de medlemsförmåner vi erbjuder dig. Du kan när som helst inaktivera sådana typer av nyhets- och informationssändningar genom att kontakta oss på info@dagsrabatter.com eller ändra detta i inställningarna för ditt konto. Vi kommer dock fortfarande att skicka ut viss information när det är nödvändigt för dig,
3.3 Betaltjänst. Att beställa och betala via DagsRabatter.com är säkert och enkelt genom våra tredjepartsleverantörer Twispay och Stripe. Vi kommer också att be dig ange följande betalningsinformation: kortnummer, kortets utgångsdatum och CVC-kod. Observera att vi på DagsRabatter inte tar del av denna information, utan att den behandlas av våra betalningsleverantörer, nämligen Twispay och Stripe.
För mer information om hur vi använder din personliga information, vad den betyder för dig och hur du kan skydda dina rättigheter, läs vår integritetspolicy som finns här DagsRabatter.com/integritetsskyddspolicy
3.4 Aggregerad data. Vi samlar in och behandlar data i en aggregerad form för att övervaka och utvärdera hur våra användare använder webbplatsen DagsRabatter.com och de medlemsförmåner vi erbjuder. Det innebär att information om din användning av webbplatsen samlas in och sedan anonymiseras på ett sätt som gör att vi inte längre kan länka informationen till dig. Vi använder denna anonyma information om hur våra användare använder våra tjänster för statistik, tjänsteförbättring och produktutveckling av webbplatsen och de medlemsförmåner vi erbjuder. Denna information kommer att vara helt anonym och utgör inte personlig information. De kan därför lagras längre än dina personuppgifter.
3.5 Anonymiserad information. Anonymisering innebär att uppgifter som en gång var personuppgifter tas bort från det som kan koppla dem till en individ, och separeras från det som i framtiden kan göra det möjligt att återskapa dessa uppgifter till en individ. Denna behandling av data är ett steg bortom pseudonymiseringsprocessen, vilket innebär att viss information hålls åtskild för att göra det svårare att identifiera en person som använder dessa uppgifter.

Sammanfattning: Detaljerad information om hur vi använder dina personuppgifter och vilka rättigheter du har finns i vår integritetspolicy

4 Medlemskap, erbjudanden och rabatter
4.1 För att dina köp ska registreras måste du vara inloggad på ditt medlemskonto vid köptillfället.
4.2 Tillgängliga erbjudanden. De erbjudanden som blir tillgängliga för dig genom ditt medlemskap i DagsRabatter kommer att synas när du är inloggad på DagsRabatter.com. Erbjudanden och rabatter kan ändras, uppdateras och raderas när som helst.
4.3 Tidsbegränsningar. Du kan bara använda dina erbjudanden och rabatter under den tid de är tillgängliga via webbplatsen DagsRabatter.com. Detta gäller alla erbjudanden. Om du inte drar nytta av en rabatt eller ett erbjudande under tiden det tillhandahålls via DagsRabatter.com-webbplatsen kommer du inte att kunna använda det alls.
4.4 Förmåner som medlem. DagsRabatter e-handel är i grunden baserad på ett månatligt medlemskap. Det innebär att du som betalande medlem får tillgång till de medlemsförmåner vi erbjuder och kan köpa ett antal produkter från kategorierna skor, barnkläder, leksaker, accessoarer, hem, kökstillbehör, elektronik mm till mycket reducerade priser.
4.5 Prisinformation gällande medlemskap.
Medlemskap med DagsRabatter kostar SEK 299 inklusive moms per månad. Eventuella tilläggsavgifter från teleoperatören ingår inte i detta belopp.
4.6 Villkor för medlemskap. För att vara medlem i DagsRabatter måste du: (a) betala medlemsavgiften på SEK 299; (b) har fyllt 18 år; och (c) Ha en adress i Sverige Observera att du kanske inte är medlem i DagsRabatter som företagskund och att begränsningar för antalet rabatterade varor gäller varje månad.
4.7 Betalningsinformation. Medlemsavgiften debiteras från ditt betalkort varje månad.

Sammanfattning: En medlem i DagsRabatter måste vara över 18 år, ha en adress i Sverige och vara en privatperson. Erbjudanden och rabatter ges till dig så länge som möjligt.

5 Avsluta ditt medlemskap
5.1 Avsluta medlemskapet under provperioden. Efter att du har slutfört ditt första köp med DagsRabatter kommer det att ta upp till tjugofyra (24) timmar innan vi hinner behandla din beställning och registrera ditt medlemskap under provperioden. Under denna tid kommer du varken att kunna se att du har registrerat dig för ett medlemskap eller avsluta det enligt kontaktrutorna nedan. Denna begränsning gäller eftersom det är den tid det tar för oss att behandla din beställning och registrera ditt medlemskap hos DagsRabatter.com
5.2 Om du väljer att säga upp ditt medlemskap innan provperioden har gått ut kommer du inte längre att kunna ta del av de medlemsförmåner vi erbjuder och få tillgång till de förmånliga priserna som du ser i vår e-handel. I det här fallet förlorar du också provperioden på fjorton (14) dagar. Om du sedan väljer att göra ett nytt köp återgår du till ett vanligt medlemskap på DagsRabatter.com
5.3 Radering efter uppsägning av medlemskap. När ditt medlemskap upphör kommer DagsRabatter att radera eller anonymisera din personliga information inom trettio (30) dagar. Vid slutet av dessa trettio (30) dagar kommer DagsRabatter inte att lagra någon information som kan vara kopplad till dig personligen. För mer information om hur man raderar och anonymiserar data, läs vår sekretesspolicy här www.DagsRabatter.com/integritetsskyddspolicy
5.4 Du kan avsluta medlemskapet som du vill. Som konsument har du rätt att avsluta ditt medlemskap som du vill. För att göra det ännu enklare för dig har vi gjort det möjligt för dig att säga upp ditt medlemskap via ditt konto. Gå sedan till “Mitt konto” och “Mitt medlemskap” och använd funktionen som heter “Avsluta medlemskap”. Uppsägning av medlemskap kan även göras skriftligen till följande e-postadress  info@dagsrabatter.com  Vid uppsägning av medlemskap finner du bekräftelse på detta under “Mitt konto”, “Mitt medlemskap”. Det är ditt eget ansvar att kontakta oss på DagsRabatter i händelse av att din uppsägning inte syns på webbplatsen.
5.5 Fortsatt tillgång till förmånerna under den betalda perioden. När du avslutar ditt medlemskap har du fortfarande tillgång till webbplatsen och dess förmåner tills den betalda perioden har löpt ut, såvida du inte säger upp medlemskapet under provperioden.
5.6 Du kan inte kräva återbetalning av hela eller delar av medlemsavgiften utan har möjlighet att använda hemsidan och dess förmåner under hela den period du har betalat för.

Sammanfattning: Du kan avsluta medlemskapet som du vill och sedan komma åt hemsidan och dess förmåner under den period du har betalat för.

6 Uppdatering av medlemsvillkoren
6.1 Uppdateringar och justeringar av medlemsvillkor. Vi kommer ständigt att sträva efter att uppdatera och förbättra de förmåner som vi erbjuder webbplatsmedlemskap, så att vi kan anpassa dessa medlemsvillkor över tiden. På grund av detta förbehåller vi oss rätten att när som helst uppdatera och justera dessa medlemsvillkor. Eventuella uppdateringar kommer att meddelas via en eller flera av våra informationskanaler, till exempel via sms, e-post eller hemsida enligt lag.
6.2 Giltighet av uppdateringar. Sådana ändringar och uppdateringar är giltiga och effektiva från det att du accepterar de nya medlemsvillkoren (i samband med ett köp) eller trettio (30) dagar efter att vi har informerat dig om ändringarna i enlighet med avsnittet ovan. DagsRabatter rekommenderar fortfarande att du besöker DagsRabatter.com regelbundet för att hålla dig uppdaterad om våra nuvarande medlemsvillkor.

Sammanfattning: Vi kommer att uppdatera dessa medlemsvillkor och informera dig om detta.

7 Force Majeure och DagsRabatter ansvar
7.1 Hinder utanför vår kontroll. DagsRabatter ansvarar inte för förseningar, förluster eller andra problem som uppstår i samband med webbplatsen och de medlemsförmåner vi erbjuder, vilka beror på hinder utanför DagsRabatter kontroll, på grund av händelser relaterade till krig, naturkatastrofer, översvämningar, lockouter, strejker, statliga ingripanden, brand, terrorism, skadegörelse, pandemier och andra liknande incidenter som påverkar transporter av beställda varor och leder till stängd lokal produktion. Omständigheter som hindrar oss från att leverera produkterna till dig måste alltid innebära ansvarsfrihet för DagsRabatter.
7.2 Tekniska fel. DagsRabatter kommer alltid att sträva efter att hemsidan och de medlemsförmåner vi erbjuder ska fungera korrekt och att hemsidan underhålls, men DagsRabatter kan inte hållas ansvarig för förlorade erbjudanden, eller liknande händelser, på grund av tekniska fel med hemsidan och de medlemsförmåner vi erbjudande. Om du upplever tekniska problem med webbplatsen och de medlemsförmåner vi erbjuder, vänligen kontakta oss via  info@dagsrabatter.com
7.3 DagsRabatter ansvarar inte för att du tar hänsyn till e-post. På samma sätt som det kan förekomma fel och ändringar som ligger utanför vår kontroll ansvarar vi inte heller för att du får och tar emot e-postmeddelandena om vi skickar i samband med köp, registrering eller uppsägning av ett medlemskap. DagsRabatter förbehåller sig också rätten att utesluta dig om du bryter mot dessa medlemsvillkor, t.ex. genom att registrera flera användarkonton.

Sammanfattning: Vi strävar efter att kunna erbjuda dig fördelarna med medlemskap på DagsRabatter.com.

8 Immateriella rättigheter
8.1 Skydd av immateriella rättigheter. Allt innehåll och material som är tillgängligt via webbplatsen, inklusive de medlemsförmåner vi erbjuder, skyddas av DagsRabatter eller dess licensgivares upphovsrätt, varumärkesskydd och/eller annan tillämplig lag om immateriella rättigheter.
8.2 Förbud mot användning av skyddat material. Det är inte tillåtet, utan uttryckligt skriftligt tillstånd från DagsRabatter, att kopiera, distribuera, reproducera, publicera eller på annat sätt använda webbplatsen och dess innehåll annat än för personligt bruk.

Sammanfattning: Vi skyddar våra immateriella rättigheter

9 Klagomål, tvister och tillämplig lag
9.1 Tillämplig lag. Dessa medlemsvillkor regleras i enlighet med svensk lag, utan tillämpning av lagvalsregler.
9.2 Rekommenderad process för meningsskiljaktigheter. I första hand vill vi alltid försöka lösa eventuella meningsskiljaktigheter i god tro. Kontakta vår kundtjänst via info@dagsrabatter.com så ska vi göra vårt bästa för att hantera dina frågor och problem. Våra kontaktuppgifter finns även på vår hemsida. Om vi ​​inte kommer överens eller om du inte är nöjd med vår hantering av ditt ärende är du välkommen att kontakta Allmänna överklagandenämnden (ARN) eller din lokala konsumentrådgivare. Vi förbinder oss inte att delta i alternativa tvistlösningsförfaranden, men vi tar ställning till detta vid eventuell tvist. Vi följer alltid ARN:s rekommendationer.
9.3 Online tvistlösning för dig som konsument. Som konsument har du rätt att använda EU:s plattform för onlinetvistlösning (ODR) när du handlar online. Du hittar den här plattformen via Europeiska kommissionens webbplats eller via denna direktlänk: https://ec.europa.eu / consumers / odr / main /? händelse = main.home2.show.
9.4 Behörig domstol. Tvister på grund av dessa medlemsvillkor eller din användning av webbplatsen, som inte kan lösas, eller av någon anledning inte kan lösas, via samtal mellan oss, via alternativ tvistlösning eller via ODR, ska avgöras av svensk domstol, om inte tvingande lag anger annat. Övrig. Som konsument har du alltid rätt att gå till domstol i det land där du har hemvist.
9.5 Om den behöriga domstolen finner att någon av klausulerna i dessa villkor är ogiltig, olaglig eller omöjlig att verkställa, ska klausulen(erna) endast tillämpas i den utsträckning det är tillåtet enligt tillämplig lag.

Sammanfattning: Vi försöker alltid lösa tvister i god tro om du kontaktar vår kundtjänst via info@dagsrabatter.com.

10 Kontaktinformation
10.1 10.1 DagsRabatter.com, eCompanion Limited, Suite C, nivå 7, World Trust Tower, 50 Standley Street, Central. Hong Kong, företagsnummer: 2976669, e-post: info@dagsrabatter.com .